Jo Ann Bouman (38 jaar): '"Ik vond de opleiding Fitness-Trainer A top! Ik heb veel geleerd en de opleiding heeft mij een zetje in de goede richting gegeven. Het waren leuke en leerzame lessen. Ik kon direct na mijn praktijkexamen aan de slag bij een fitnesscentrum, dus dat is helemaal super!"

Dmitri Schrijnder (24 jaar): "Ik vond de sfeer tijdens de lessen erg prettig. De oefenstof werd duidelijk uitgelegd door de docenten en we kregen goede feed-back. Ik heb veel geleerd en kan hopelijk snel in praktijk toepassen wat ik geleerd heb!"

Diana Snabilie (36 jaar): "Ik werk met mensen die een beperking hebben en was verbaasd over het feit dat er weinig professionals zijn die deze doelgroep kan begeleiden tijdens het sporten. Zodoende ontstond het idee om de opleiding Fitness-Trainer A te gaan volgen. Ik heb de opleiding als fijn ervaren en veel geleerd! Ik ga nu verder met Fitness-Trainer B om mij verder te ontwikkelen".

Roxanne van Vliet (30 jaar): "Ik was mijn saaie baan als advocaat zat! Ik wilde het roer omgooien en ben mijn hart gaan volgen. Dat heb ik gedaan en ben nu gediplomeerd Fitness/Personal Trainer. Direct na het behalen van mijn diploma's kon ik aan de slag bij The Wave Almere. Ik ben weer gelukkig!"

Kevin Kommers (28 jaar): "Ik heb de theorie-lessen bij een andere opleider gevolgd en doordat de groepen zo groot waren, was er weinig persoonlijke aandacht voor de cursisten. Ivo Swanink was mijn stagebegeleider in die periode en toen hij startte met SportFlow Opleidingen heb ik hem gevraagd of ik nog wat lessen bij SportFlow kon volgen. Dat was geen probleem en de kleine groepen waren een verademing! Er was echt persoonlijke aandacht en ruimte om vragen te stellen. Ik heb veel geleerd tijdens deze lessen en start binnenkort met Fitness-Trainer B."

Derrick Burgzorg (46 jaar): "Ik ben de opleiding Fitness-Trainer A gaan doen om meer kennis op te doen over fitness. Dit in eerste instantie voor mezelf. Ik train al jaren en wilde gewoon meer weten waarom ik nou bepaalde oefeningen doe en wat de processen zijn die dan plaatsvinden in je lichaam. Ik heb veel kennis opgedaan en weet nu beter waarom ik een bepaalde oefening doe. Op mijn werk hebben ze gevraagd of ik in de pauze trainingen kan verzorgen voor mijn collega's. Dit ga ik zeker doen!

Stephanie Spruyt (45 jaar): "Ik heb de opleiding als zeer prettig ervaren, omdat er tijdens de lessen een ontspannen sfeer hing. De lesstof werd duidelijk uitgelegd en er was voldoende ruimte om vragen te stellen. Ook buiten de lessen om kon ik terecht met vragen, zodat ik een optimale voorbereiding had op mijn examens."

 

 

 

 

 

 

 

Ronald de Boer (25 jaar): "De opleiding is mij goed bevallen en de lesstof werd goed overgebracht door de docent. Doordat wij les kregen in een kleine groep, kreeg ik veel persoonlijke aandacht en begeleiding en kon ik met vragen direct bij de docent terecht".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Corstiaan Auping (21 jaar): "Alles wat mij te wachten stond, werd meteen duidelijk op de website. Ik heb mij online ingeschreven en vanaf de 1e les wist ik dat ik de goede keuze had gemaakt, want de lessen waren duidelijk, heel erg interessant en toegankelijk. Doordat SportFlow Opleidingen lesgeeft aan kleine groepen, is er veel persoonlijke aandacht en genoeg ruimte voor vragen."